De lectuur ladder is bedoeld om tijdschriften of vakbladen op een decoratieve en overzichtelijke manier te etaleren. Gemaakt van hardhout met dunne aluminium spijlen waar de tijdschriften overheen worden gehangen. Voorzien van een 20 Watt halogeenspot, die de tijdschriften op een fraaie manier aanlicht. De ladder is bedoeld voor zowel de professionele als de particuliere gebruiker. Voor professionele toepassing valt bijvoorbeeld te denken aan wachtkamers van huisartsen, makelaarskantoren en vergaderruimtes. Tijdschriften worden duidelijk zichtbaar geëtaleerd, wat uitnodigt tot lezen. In een huisartsenpraktijk is gebleken dat patiënten op deze manier eerder iets te lezen pakken dan wanneer de bladen ergens op een stapel liggen. Maar ook in de huiskamer zorgt de lectuur ladder voor een sfeervolle uitstraling. De ladder helpt bovendien de boel opgeruimd te houden: komt er een nieuwe editie van een blad binnen, dan wordt de voorgaande gemakkelijk vervangen!

Lectuur Ladder
Ontwikkeling in samenwerking met RGG Licht & Design. Prijzen op aanvraag.


 

Lektura


 

Sidetable Quadro is gemaakt van mahoniehout met een dikte van 40 mm. Het bovenvlak en de kopse zijden zijn afgewerkt met een gezette plaat geanodiseerd aluminium. Het aluminium heeft een zachte glans en is zeer krasbestendig. Het hout is afgewerkt met drie lagen hardwax. Door het samenspel van de warme houtkleur en het strakke aluminium ontstaat een licht meubel.

De sidetable meet 40 x 40 cm bij een lengte van 1 meter 60.

Sidetable Quadro

Productie en verkoop in eigen beheer. Prijzen op aanvraag.


 

Literatuur KubusDe lectuur kubus is bedoeld om tijdschriften of vakbladen op een decoratieve en overzichtelijke manier te etaleren. Gemaakt van hardhout met dunne aluminium spijlen, waar de tijdschriften overheen worden gehangen. De kubus meet 33 x 33 x 33 cm en biedt ruimte voor zeven bladen.